BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK TAYYORGARLIGINING TARKIBIY KOMPONENTLARI VA ULARNING O‘ZARO BOG‘LIQLIGI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilari pedagogik tayyorgarligining motivatsion-qadriyatli, kognitiv, faoliyatli-amaliy, kommunikativ hamda refleksiv komponentlari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilingan. Ushbu tarkibiy qismlarning o‘zaro integratsiyalashgan holda rivojlanishi bo‘lajak mutaxassislarning kasbiy kompetentligini shakllantirish hamda kasbiy faoliyat samaradorligini oshirishning muhim omili sifatida asoslab berilgan.