(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarni ekologik ta’lim faoliyatiga tayyorlashning pedagogik shart-sharoitlari ilmiy-nazariy jihatdan tahlil qilinadi. Unda bo‘lajak pedagoglarda ekologik ong, madaniyat va mas’uliyatni shakllantirish zarurati hamda ekologik bilimlarni amaliy faoliyat bilan integratsiyalash masalalari yoritilgan. Shuningdek, loyiha ishlari, ekologik vaziyatli topshiriqlar va interfaol metodlar orqali talabalarning ekologik kompetentligini rivojlantirish imkoniyatlari asoslab berilgan.