(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada maktab direktorining innovatsion boshqaruv faoliyatida pedagogik jamoa bilan samarali hamkorlikni yo‘lga qo‘yish masalalari yoritilgan. Unda ishonchli munosabat, ochiq muloqot, kasbiy e’tirof, emotsional qo‘llab-quvvatlash va sog‘lom psixologik muhit pedagogik jamoa samaradorligini oshiruvchi muhim omillar sifatida tahlil qilinadi.Shuningdek, rahbarning shaxsiy namunasi va insonparvar boshqaruv yondashuvi maktabda ijodiy hamkorlik muhitini shakllantirish vositasi sifatida asoslanadi