(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqolada boshlangʻich sinflarda STEAM yondashuvi asosida oʻquv materiallarini loyihalashning didaktik imkoniyatlari tahlil qilinadi. Fanlararo integratsiya, kreativ va tanqidiy fikrlashni rivojlantirish hamda muammoli vaziyatlarga asoslangan oʻqitishning ahamiyati yoritiladi. Shuningdek, oʻquv materiallarini amaliy faoliyatga yoʻnaltirishning taʼlim samaradorligini oshirishdagi roli asoslanadi. STEAM yondashuvini qoʻllashda yuzaga keladigan muammolar va ularni bartaraf etish yoʻnalishlari ham koʻrib chiqiladi