(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Maqolada maktabgacha ta’limda kompetensiyaviy yondashuv asosida o‘yin texnologiyalaridan samarali foydalanish orqali innovatsion rivojlantiruvchi ta’lim muhitini tashkil qilishning maktabgacha yoshdagi bolalarning kognitiv, ijtimoiy, jismoniy va emotsional rivojlanishiga kompleks ta’siri haqida so‘z yuritilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalarning psixik rivojlanishining o‘ziga xos xususiyatlari, ularning yoshga doir me’yorlari va rivojlanishga ta’sir etuvchi omillar tahlili asosida maktabgacha ta’lim mazmunini optimallashtirishning psixologik-pedagogik jihatlari tahlil qilingan.