(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada boʻlajak oʻqituvchilarning pedagogik amaliyoti mobaynida raqamli dasturiy-metodik ta’minotdan foydalanishning didaktik imkoniyatlari tadqiq etilgan. Nazariy tahlil, pedagogik kuzatuv va empirik ma’lumotlar asosida raqamli resurslarning oʻquv jarayoniga ta’siri hamda talabalarning kasbiy kompetensiyalarini shakllantirish mexanizmlari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy dasturiy vositalar yordamida metodik ta’minotni optimallashtirish masalalari tahlil qilingan.